-ShadowMasters-

Hemen Kaydol Kazanmaya Başla Arama motorlarına kayıt, sunucu barındırma, co location, co-location, kiralık sunucu, sunucu kiralama

Bedava .com.net.org Uzantılı Mail Alma

Bedava www.isminiz.com/net/org Domain Alin Buyrun arkadaşlar ilk olarak aşağıdaki linkten üye oluyoruz daha sonrada referalls bölümünde size verilen linki arkadaşlarınıza dağıtıyorsunuz 10 tane kişiyi üye yapabilirseniz bedava domain kazanıyorsunuz. Not:Garantisi Yok Ama Denemekte Fayda var :) Giriş: www.ezyrewards.com

27 Şubat 2008 Çarşamba

Msn- Engelleyen Görme

Bu konu hakkında birçok kötü niyetli kişi binlerce, belki de milyonlarca kişinin msnsini ele geçirdiler.Bu virüs ve trojan sitelerine girer girmez msnnizi ele geçirebiliyorlar.
Örnek:
BU SITELERE SAKIN GIRMEYIN!!!TANIDIKLARINIZI DA UYARIN!
site 1 : kimengellemis.com
site 2 : engelim.com

Eğer siteye girdiyseniz msn şifrenizi değiştirmenizi tavsiye ederim...



Fakat biz kötü niyetli olmadığımız için size ENGELLEYENLERİ GÖRME'nizi PROGRAMSIZ ve HİÇBİR siteye bağlanmadan kolayca sunacağız.
Sizin için interneti araştırdım
Gelelim konuya:
Sizi kişi listesinden silenleri görebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor?



Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Ona mesaj gönderebiliyor olmanız aksini göstermez. Listesinde değilsiniz fakat mesaj göndermeye izniniz var. Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: