-ShadowMasters-

Hemen Kaydol Kazanmaya Başla Arama motorlarına kayıt, sunucu barındırma, co location, co-location, kiralık sunucu, sunucu kiralama

Bedava .com.net.org Uzantılı Mail Alma

Bedava www.isminiz.com/net/org Domain Alin Buyrun arkadaşlar ilk olarak aşağıdaki linkten üye oluyoruz daha sonrada referalls bölümünde size verilen linki arkadaşlarınıza dağıtıyorsunuz 10 tane kişiyi üye yapabilirseniz bedava domain kazanıyorsunuz. Not:Garantisi Yok Ama Denemekte Fayda var :) Giriş: www.ezyrewards.com

12 Mart 2008 Çarşamba

Resimlerinizi Çerçeve İçine Alın +

PROGRAM RESİMLERİNİZ İÇİN BİRÇOK İŞLEMLERİ YAPABİLECEĞİNİZ GÜÇLÜ BİR UYGULAMADIR.PROGRAML A RESİMLERİNİZE ÇOKÇEŞİTLİ ÇERÇEVELER,EFEKTLER EKLEYEBİLİRSİNİZ(100 ÜN ÜZERİNDE),ÇEŞİTLİ BİÇİMLERDE YAZI EKLEME VE YAPILAN İŞLEMLERDEN SONRA PRİNTERDEN YAZDIRMA VE BİRÇOK AYRINTI ÖZELLİK MEVCUTTUR.AŞAĞIDAKİ BAZI KAPSLARDA PROGRAMLA NELER YAPILDIĞI GÖSTERİLİYOR.

Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 1100x852.



Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 1100x855.


Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 1024x768.

Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 1024x768.




LİNK : http://download.photo-collage-softwa...pcls_trial.exe

Hiç yorum yok: